חיפוש
  • Hadar Fulop

מכון לטיפוח שזכה לשדרוג חלומי


"אני רק רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי"

היא התחילה את שיחת הטלפון ,לאחר התכתבות קצרה בהודעות, שבה סיפרה לי שיש לה בוטיק לטיפוח, קטן והתקציב לשדרוגו לא גדול.

"תביני, יש לו מבנה מאוד מאוד מוזר...נראה לך שאפשר לעשות עם זה משהו ועוד בתקציב מינימלי?"

כשאני שומעת את זה ישר עולה לי חיוך, כזה של הבנה ו...התרגשות מההזדמנות לאתגר.

סיפרתי לה על ההתמחות שלי ושאני אוהבת במיוחד חללי עבודה מאתגרים, הן בתקציב והן במבנה.

"יש עוד דבר" היא אמרה "זה חייב להיות מוכן עד פסח"

חייכתי שוב...

שלחתי לה שאלון מקדים לפגישתינו, כדי להכיר אותה יותר ומה חשוב לה להעביר ללקוחות שלה.

ביקשתי גם לקבל תמונות של המקום והיא שלחה לי:






היא צדקה, המקום היה באמת קטן ,מאתגר, אך ידעתי שהוא הולך להראות בדיוק כמו שהיא רוצה.

וכך התחלנו...

הדבר הראשון שחשתי שאני חייבת לפתור זה את מיקום מיטת הטיפולים:

* היא סיפרה לי שכדי לעבור לצד השני של החדר באמצע הטיפול היא נאלצת לעבור בצורה שאינה נוחה. מבחינתי נוחות זה הדבר הראשון שחשוב לנו בחלל ועוד יותר בחלל עבודה.

* המיטה נמצאת מול הכניסה, ולא נוצרת תחושה של אינטימיות בעת הטיפול בשכיבה,

דבר היכול לגרום לחוסר נוחות למטופלת.

*היה חשוב לי לייצר תחימה של חללים ,גם בתוך מקום קטן .ציפורניים,פדיקור ,טיפולי גוף.

ידעתי שזה הדבר הראשון שנשנה בחלל.

וכך החלטנו להעביר את המיטה לחלקו השמאלי של החלל שנמצא במקום שקט ורגוע יותר המאפשר מעבר נוח בעת הפעולות.

מכיוון שמאחורי המיטה קיימת דלת מעבר לבית, הצעתי לשים וילון שחוצץ ומסתיר את הדלת ונותן תחושה נעימה בחלל .

הוילון הנבחר היה של איקאה שעלותו 75 ש"ח בלבד.


לאחר מעבר המיטה כל הרהיטים זזו בהתאמה למקומם ,זה הרגיש כמו שפאזל מסתדר כמו קסם ברגע שמוצאים את החלק המרכזי שנעלם.

כששאלתי את ענבל מיהן הלקוחות המגיעות אליה, היא אמרה לי שאלה בעיקר נשים בגילאי ה 30 ומעלה,

נתון זה מאוד מאוד חשוב בכדי לדעת לייצר את האוירה המתאימה לקהל זה.

לכן, החלטנו שנייצר אוירה נעימה ויותר אקסלוסיבית , שהלקוחה תגיע ותרגיש מיוחדת ויחד עם זאת , תרגיש נוחות ונעימות.

המוצרים שעמדו למכירה במכון לא התאימו לאוירה שרצינו לייצר ולא ללקוחות שמגיעות.

לכן,המלצתי לענבל לשקול את רווחיות המוצרים שמוצגים בחנות ולחשוב מה להוציא ומה להשאיר,

כך, גם המוצרים יתאימו לסגנון העיצוב החדש וגם יפנו לנו מקום בחלל, ונצור חלל מסודר ומרווח.

בהמשך לתחושת המרחב שרצינו ליצור, החלטנו לתת דגש לקירות מול הכניסה בצבע עדין ונעים שלא יכביד על החלל.

ענבל הייתה כ"כ בתוך העשיה ולא נחה לרגע עד שהמכון היה מוכן, דבר שגרם לזה שהכל היה מוכן בדיוק שבועיים אחרי שנפגשנו בפעם הראשונה. וחודש לפני פסח -יש!

הגעתי לענבל לפגישה נוספת שבה מיקמנו את כל התמונות והדקורציה יחד



אז איך יצא? אני רואה שאת כבר סקרנית...

אבל רגע לפני, אני רוצה לומר שחלל מעוצב זה כייף גדול, הגשמת חלום.

אך הדבר שהכי שמחתי בו בכל התהליך זאת שיחת הטלפון של ענבל בסוף אותו שבוע שסיימנו את הכל ולשמוע אותה אומרת תודה ושהיא לא דימיינה לעצמה שזה הולך להראות כ"כ טוב, והיא מאושרת.

יותר טוב מזה?

האמת שיש ...ענבל סיפרה לי גם שכל ההשקעה על שדרוג המכון כולל עלות הייעוץ עלתה פחות מהסכום שהקציבה. מו-שלם!

איך עשינו את זה? תוכלי לקרוא על כך בסוף הפוסט...











איך הוזלנו עלויות?

* התאמה נכונה של צבע בקירות- שינוי גדול בהשקעה קטנה

* שימוש ברהיטים הקיימים והתאמתם בצורה נכונה לחלל.

כמו: הכסא הירוק שעמד ללא שימוש בפתח המכון, השתלב מצויין ,וכל חסכנו רכישת כסא או כורסה חדשה.

* המלצות על ספקים במחירים טובים ,

כמו: אותיות השם נרכשו מים הפרזול ,בעלות משתלמת,האותיות נצבעו ע"י ענבל בצבע שנותר מצביעת הקיר.

* רכישת מדפים לפי מידה מדוייקת ממחסן עצים .

* תמונות- נרכשו הדפסים של רוני רפפורט שהושמו במסגרות מאיקאה.

אם גם לך יש חלל שאת רוצה להתאים לו את האוירה המתאימה למי שאת!

בואי נדבר,אשמח לעזור.

הדר פולופ

עיצוב פנים ואווירה - זה פשוט אפשרי

052-8374903

#עיצובסטודיו #עיצובמשרד #עיצובפינתעבודה #עיצובבתקציבמינימלי #עיצובבקלות #עיצובהבית #מעצבתפנים #עיצובקירות #עיצוב #עיצובקליניקה #עיצובחלליעבודה #עיצובחלל

94 צפיות
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

   © כל הזכויות שמורות להדר פולופ.   עיצוב ובניית האתר - איילת שטרן www.ayeletstern.com